Verujemo da svako u životu može da ima zdrav osmeh
i sa našom pomoći lakše je nego što mislite.
Svi naši pacijenti imaju kvalitetniji život
zato što mi brinemo o njihovom oralnom zdravlju.
dr Miloš Đan Stomatolog

Zašto izabrati nas?

Privatna stomatološka ordinacija Dr Đan specijalizovana je na području ortodoncije što potvrđuje svojim višegodišnjim aktivnim delovanjem i iskustvom.

Stomatološka ordinacija “dr Djan” ima veoma razvijenu mrezu saradnje sa brojnim sindikalnim organizacijama tako da svojim pacijentima nudimo plaćanje na rate.

Zubotehnička laboratorija sa kojom sarađujemo neguje dugu tradiciju s garancijom vrhunskog kvaliteta rada te tridesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorije u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima.

Istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne saradnje omogućuje pružanje vrhunske usluge svim našim pacijentima.

Naša Misija

U našem radu uvek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja. Garantujemo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspešno odrađeni te u skladu s tim kontinuirano se usavršavamo u Srbiji i inostranstvu.

Bitan deo naše prakse je insistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmeh i zdravlje. A kao garanciju Vašeg blistavog osmeha nudimo vrhunske materijale, najsavremeniju tehnologiju te najmodernije opremljenu laboratoriju s jednim od najcjenjenijih srpskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od dvadeset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ! Slobodno nas nazovite, dogovorite svoj termin i uvjerite se u profesionalnost našeg osoblja!

Stomatološka ordinacija Dr Đan mesto je gdje Vaše ideje i želje uz naše znanje i tehnologiju pretvaramo u blistav osmijeh!

Color Skin

Nav Mode

sr_RSСрпски језик